Om- och tillbyggnad

Om- och tillbyggnad

Välkommen till Knuts Bygg – ditt lokala byggföretag i Idre! Vi hjälper privatpersoner, företag och BRF:er med om- och tillbyggnad. Vare sig du vill ha hjälp  med en nybyggnation, en renovering eller en utbyggnation finns vi med dig i alla delar av processen. 


Vi har lång erfarenhet av stora som små projekt i allt från Idre till Älvdalen och Grövelsjön. Vi är ett företag med stor passion för det vi gör. När du väljer oss kan du känna dig trygg med att det blir en smidig process och ett väl utfört arbete av hög kvalitet. Våra medarbetare har lång erfarenhet och gedigen kunskap om vad som krävs för att genomföra lyckade byggprojekt som överträffar dina förväntningar. 

Förverkliga ditt drömprojekt genom en om- och tillbyggnad 

Funderar du på hur du kan få ett mer rymligt hem eller en bättre planlösning? Eller går du kanske i tankarna på att bygga ett nytt uthus? Då är du varmt välkommen till oss för att  diskutera dina idéer kring om- och tillbyggnad. Vi kan hjälpa dig att rita upp dina tilltänkta nybyggnationer digitalt, bolla idéer och hitta rätt lösning för just dig. Våra erfarna hantverkare bygger om allt från villor till lägenheter, radhus eller kontor. Husdelarna eller motsvarande produceras inomhus bortom väder och vind och monteras sedan på plats. När ombyggnaden eller tillbyggnaden är färdigställd finns vi på plats tills den är besiktigad och godkänd – allt för att du som kund ska känna dig trygg.

Kontakta oss så hjälper vårt byggföretag i Idre dig att förverkliga ditt drömprojekt!


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt möte med oss!

Vi är ditt trygga och erfarna byggföretag i Idre som är lokalt i alla led. Vi hjälper dig med ett brett utbud av byggtjänster av högsta kvalitet med korta leveranstider. Vill du anlita kunniga hantverkare med gedigen yrkeserfarenhet för ditt behov av byggrelaterad service? Fyll i nedanstående formulär, så hjälper vi dig att komma igång med ditt projekt genom ett kostnadsfritt platsbesök med rådgivning och offertlämning.