Vad kostar golv- och mattläggning?

Ett sätt för att skapa en trivsammare och ljusare hemmiljö är att lägga ett nytt golv i ljusa färger. Det finns ett stort antal golvmaterial att välja mellan för alla rum i ett hem. Knuts Bygg i Idre är specialister på golvläggning och kan hjälpa dig med budgetanpassade lösningar då du ska byta golv i ditt hem.

Har du slitna golv eller har du tröttnat på plastgolv och vill lägga parkett? Då kan du anlita vårt byggföretag i Idre, som har golvläggare som kan hjälpa dig att lägga ditt nya golv. Har du ett gammalt trägolv kanske du inte vill byta golv utan istället renovera ditt golv så att det blir som nytt igen. Vi på Knuts Bygg löser även detta. Att byta golv i ett rum gör en stor estetisk skillnad samtidigt som du får ett tåligare golv och därmed slipper få repor eller andra skador som får golvet att se slitet ut.

Kostnad för golv- och mattläggning med ett Byggföretag i Idre

Vad kostnaden blir för att lägga ett nytt golv beror till stor del på vilket golv du vill ha lagt. Det finns ett stort antal olika golv att välja mellan som exempelvis linoleumgolv, laminatgolv, parkettgolv, trägolv och klinkers. Om du köper golv själv så betalar du endast för golvläggningen. Du kan också som privatperson göra ett ROT-avdrag på 30 procent av golvläggarens arbetskostnad, vilket gör att en golvläggning inte behöver bli så kostsamt.

Olika golvtyper

Eftersom vi är ett stort byggföretag i Älvdalen / Idre som har goda kontakter med materialleverantörer, kan vi erbjuda golv av en mängd olika typer, modeller och färger till riktigt bra priser. Vi har allt från parkettgolv som finns i många olika utföranden till klinkers som lämpar sig att ha i exempelvis kök, tvättstuga och badrum. Alla dessa golvmaterial finns självklart att få i olika prisklasser. Med vår stora erfarenhet inom branschen, hjälper vi dig att hitta rätt golv för just ditt behov och anpassar våra lösningar efter dina önskemål och budget.


Kontakta oss

Vårt Byggföretag i Idre har lagt golv hos privatpersoner, företag och på allmänna platser under en lång tid och har därmed en stor kunskap och massor av erfarenhet inom golv. Vi kan erbjuda dig golvläggning och mattläggning men även andra tjänster till mycket konkurrensmässiga priser med bra garantier.

För mer information om golv- och mattläggning eller om du vill veta mer om hur vårt byggföretag i Älvdalen / Idre kan hjälpa dig med din golvläggning är du välkommen att kontakta oss. Du kan använda dig av formuläret här på hemsidan för att boka ett kostnadsfritt möte varpå vi kan lämna en offert för din golvläggning.