Nybyggnationer

Nybyggnationer

Att bygga ett nytt hus är en dröm för många som vill kunna ha ett eget boende där de har möjlighet att själva påverka sin egen eller sina kunders boendemiljö. Genom oss kan du få dina idéer uppritade digitalt och med vår byggkunskap, är det bara fantasin som sätter gränserna. Knuts Bygg är ett byggföretag i Idre som under 80 års tid hjälp privatpersoner och företag att förverkliga sina drömmar. Vi kan hjälpa dig genom hela processen vid nybyggnationer från projektering till utförande. Vi erbjuder att åta oss totalentreprenader i samband med att du ska bygga nytt. Det innebär att vi tar på oss ansvaret att se till att ditt byggprojekt utförs enligt plan och att leveranstider hålls. Vi koordinerar och samverkar med behöriga hantverkare så att arbetet utförs korrekt och säkert.

 

När du vill bygga nytt

Knuts Bygg är ett byggföretag i Idre som hjälpt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag att bygga hus sedan 1938. Vid större byggprojekt arbetar vi genom Älvdalsgruppen, vilket är ett företag som vi äger tillsammans med Norrdala Bygg. Älvdalsgruppen samarbetar med cirka 15 olika hantverksföretag vilket gör att vi kan åta oss totalentreprenader och erbjuda helhetslösningar i samband med större byggprojekt. Våra medarbetare är yrkesutbildade med lång erfarenhet inom sina respektive yrkesområden vilket gör att vi kan garantera att arbetet utförs regelriktigt och slutar i felfria resultat. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina nybyggnationer.

 

Vi åtar oss alla typer av nybyggnationer

Vi är ett byggföretag i Idre som kan åta oss alla typer av nybyggnationer som bland annat husbygge, upprättande av garage, carport, friggebod eller då du vill bygga en altan. Vi kan också hjälpa dig med många andra former av byggprojekt som exempelvis golvläggning, renoveringar, tillbyggnad och ombyggnad. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan inspektera ditt byggprojekt, lämna förslag och råd och därefter erbjuda dig en offert med ett fast pris. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt möte med oss!

Vi är ditt trygga och erfarna byggföretag i Idre som är lokalt i alla led. Vi hjälper dig med ett brett utbud av byggtjänster av högsta kvalitet med korta leveranstider. Vill du anlita kunniga hantverkare med gedigen yrkeserfarenhet för ditt behov av byggrelaterad service? Fyll i nedanstående formulär, så hjälper vi dig att komma igång med ditt projekt genom ett kostnadsfritt platsbesök med rådgivning och offertlämning.