Golvläggning

Golvläggning

Att lägga nytt golv ger din bostad ett rejält lyft samtidigt som du skapar ett trivsammare hem. Många väljer att utföra en golvläggning i samband med att de renoverar sitt kök, badrum eller då de utför en totalrenovering av sin bostad. Det går dock att lägga nytt golv när som helst för att öka trivsel i hemmet. Knuts Bygg är ett byggföretag i Idre som erbjuder privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar golvläggning på flera orter i landet. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig då du vill utföra en golvläggning.

 

När du vill byta golv

När du planerar att byta golv i din fastighet kan du med varm hand vända dig till Knuts Bygg. Vi har under 80 års tid utfört mindre som större bygguppdrag med goda referenser från tidigare kunder vilket garanterar att vi kommer att kunna göra även dig till en av våra nöjda kunder. Vi kan utföra golvläggningar med ett flertal olika golvmaterial som exempelvis klinkers, trägolv, parkettgolv, laminatgolv. Våra certifierade hantverkare kan även lägga klinkers eller plastgolv i våtrumsutrymmen som exempelvis i badrum eller i en tvättstuga. Du är välkommen att boka ett kostnadsfritt platsbesök med oss där vi kan lämna information om hur vi kan hjälpa dig med din golvläggning och samtidigt erbjuda dig en offert med ett fast pris. 

Boka ett kostnadsfritt möte med oss!

Vi är ditt trygga och erfarna byggföretag i Idre som är lokalt i alla led. Vi hjälper dig med ett brett utbud av byggtjänster av högsta kvalitet med korta leveranstider. Vill du anlita kunniga hantverkare med gedigen yrkeserfarenhet för ditt behov av byggrelaterad service? Fyll i nedanstående formulär, så hjälper vi dig att komma igång med ditt projekt genom ett kostnadsfritt platsbesök med rådgivning och offertlämning.