Knuts Bygg AB - din lokala byggexpert!

Knuts Bygg AB - din lokala byggexpert!

Vi är ett byggföretag i Grövelsjön, Älvdalen och Idre som hjälper privatpersoner och företag med stora som små jobb relaterat till byggservice. Vi känner stolthet i att ha lokala, yrkeskunniga och utbildade hantverkare med stort kvalitetsfokus.

Är du intresserad av att anlita duktiga hantverkare för ditt byggprojekt och i Älvdalen, Idre eller i närheten av Grövelsjön? Vårt byggföretag kan stå till din tjänst när du som företag eller privatperson behöver hjälp med små och stora om-, till- eller nybyggnationer, renoveringsarbeten eller liknande tjänster. Vi har stort kvalitetsfokus och ser alltid till att våra kunder känner sig nöjda och trygga med vårt jobb innan vi lämnar arbetsplatsen.

När du anlitar oss på Knuts Bygg, kan du vara säker på att vår verksamhet är lokal i alla led. Dels är det trogna och lokala hantverkare med många års erfarenhet som genomför jobbet. Men även vårt arbetssätt är lokalt - till exempel använder vi oss av en lokal husfabrik i Älvdalen i vilken vi bygger väggar för de nybyggnationer vi utför. Genom att konstruera husdelar inomhus, ser vi till att montering kan ske utomordentligt snabbt och smidigt efteråt, samt att ditt hus och det virke det är byggt av är torrt och tryggt.

Vill du få särklassig byggservice av lokala och erfarna hantverkare från ett byggföretag i Idre med trygga 80 år på nacken? Då kan vi på Knuts Bygg med stolthet meddela att vi är rätt för dig. Kontakta oss redan idag, så hjälper vi dig med dina frågor och kan boka in ett kostnadsfritt platsbesök med offertlämning

Boka ett kostnadsfritt möte med oss!

Vi är ditt trygga och erfarna byggföretag i Idre som är lokalt i alla led. Vi hjälper dig med ett brett utbud av byggtjänster av högsta kvalitet med korta leveranstider. Vill du anlita kunniga hantverkare med gedigen yrkeserfarenhet för ditt behov av byggrelaterad service? Fyll i nedanstående formulär, så hjälper vi dig att komma igång med ditt projekt genom ett kostnadsfritt platsbesök med rådgivning och offertlämning.

Boka ett kostnadsfritt möte med oss!

Boka möte

Här hittar du oss på webben