Byggföretag Idre omslagsbild

Kvalitativa byggprojekt i Idre & Älvdalen sedan 1938

Välkommen till Knuts Bygg - ett tryggt byggföretag i Idre / Älvdalen som under över 80 års tid har stått till tjänst för företag, BRF:er och privatpersoner i behov av byggtjänster av högsta kvalitet i norra Dalarna. Vi är lokala i alla led och har välutbildade yrkeshantverkare som kan sin sak. Detta gör att vi med säkerhet kan leverera en mängd olika byggtjänster på ett smidigt, proffsigt och kvalitetsmässigt vis.

Boka möte

Målet är detsamma som för 80 år sedan - att leverera kvalitet, ha roligt på vägen och skapa nöjda kunder. 

För oss på Knuts Bygg är det viktigt att alla projekt vårt byggföretag i Idre tar sig an håller samma höga standard som alltid. Vi är dock också måna om att inte låta vårt kvalitetsfokus komma i vägen för våra mål att bibehålla god kundkontakt och skapa en trivsam och uppskattad arbetsplats för alla våra trogna hantverkare.

Denna kombination av hängivna anställda, högt kvalitetsfokus och strävan efter kundnöjdhet tror vi är nyckeln till vår stora framgång.

Boka ett kostnadsfritt möte med oss!

Vi är ditt trygga och erfarna byggföretag i Idre som är lokalt i alla led. Vi hjälper dig med ett brett utbud av byggtjänster av högsta kvalitet med korta leveranstider. Vill du anlita kunniga hantverkare med gedigen yrkeserfarenhet för ditt behov av byggrelaterad service? Fyll i nedanstående formulär, så hjälper vi dig att komma igång med ditt projekt genom ett kostnadsfritt platsbesök med rådgivning och offertlämning.

Byggföretag Idre, Byggföretag Älvdalen, Byggföretag Grövelsjön bild

Har du funderingar kring nybyggnationer? - läs tips från en händig snickare i Idre

Att bygga ett eget hus är det många som drömmer om. När du en dag vill göra verklighet av din dröm kan du vända dig till vårt byggföretag i Idre för mer information om hur vi kan bistå dig vid din nybyggnation.

Din guide till att byta tak i Idre

Ett sätt för att skapa en trivsammare och ljusare hemmiljö är att lägga ett nytt golv i ljusa färger. Det finns ett stort antal golvmaterial att välja mellan för alla rum i ett hem. Knuts Bygg i Idre är specialister på golvläggning och kan hjälpa dig då du ska byta golv i ditt hem.

Byggföretag Idre, Byggföretag Älvdalen, Byggföretag Grövelsjön bild

Få en gratis offert för ditt byggprojekt!

Vi på Knuts Bygg hjälper dig gärna ta första steget i ditt byggprojekt genom ett kostnadsfritt platsbesök med rådgivning och offertlämning. Fyll i nedanstående formulär, så ser vi till att höra av oss till dig inom kort för att boka in ett möte.

Boka möte
Byggföretag Idre, Byggföretag Älvdalen, Byggföretag Grövelsjön bild

Vad kostar golv- och mattläggning?

Med cirka 30-40 års mellanrum är det dags att byta tak på din fastighet. Att byta tak är en krävande process som kräver kunskap. Anlita Knuts Bygg - ett Byggföretag i Idre som har mycket duktiga och erfarna takläggare som kan hjälpa dig med din takläggning.

Våra Byggtjänster i Idre & Älvdalen

Tack vare vår breda kompetensbas, har vi möjlighet att erbjuda våra kunder ett omfattande utbud av byggtjänster. Klicka dig vidare för att läsa mer om hur vårt Byggföretag i Idre kan hjälpa dig!

Om- och tillbyggnad
Om- och tillbyggnad

Välkommen till Knuts Bygg – ditt lo...

Läs mer här

Golvläggning
Golvläggning

Att lägga nytt golv ger din bostad ...

Läs mer här

Nybyggnationer
Nybyggnationer

Att bygga ett nytt hus är en dröm f...

Läs mer här

Knuts Bygg AB hanterar större nybyggnationer genom Älvdalsgruppen

Om du är i behov av hjälp med större nybyggnationer - exempelvis större bostadskomplex eller lägenheter, kan du anlita oss på Knuts Bygg tillsammans med Norrdala Bygg för totalentreprenad genom Älvdalsgruppen AB. Genom att slå ihop oss har vi möjlighet att erbjuda en större grupp av riktigt skickliga och erfarna hantverkare, med korrekt kompetens och riktiga utbildningar för att genomföra stora och omfattande byggprojekt. Med hjälp av professionell mjukvara, skapar vi tredimensionella ritningar på bygget och kan tydligt visualisera projektet enligt era önskemål redan i planeringsskedet. Vi arbetar självklart även i enlighet med branschregler såsom BBR och ABT.